در بخش اول این مقاله به بررسی رنگ های آبی و فیروزه ای، سبز و زرد در انتخاب رنگ مناسب آشپزخانه و دکوراسیونو وسایل آن پرداختیم. در ادامه و در بخش دوم ابن مقاله قصد داریم شما را با ترکیب سایر رنگ‎های مدرن در طراحی دکوراسیون وسایل آشپزخانه از قبیل نارنجی، صورتی و قرمز آشنا کنیم.

 

رنگ نارنجی ؛ رنگی با ریسک زیاد اما شاد

نارنجی هم از آن رنگ‎هایی است که به کار بردنش، آن هم در آشپزخانه جرأت زیادی می‎خواهد. اما جالب است بدانید که به عقیده متخصصین، نارنجی در آشپزخانه تأثیر بسیار مثبتی، هم بروی دیزاین و هم روی روان افراد خانواده گذاشته و باعث شادی آنها و  اصطلاحاً خوش‎بینی نسبت به آینده می‎شود. توجه داشته باشد که در انتخاب رنگ مناسب آشپزخانه، رنگ نارنجی را حتماً با ترکیب سایر رنگ‎ها به کار گیرید. برای مثال نارنجی در زمینه سفید خیلی شیک و زیبا جلوه می‎کند اما با رنگ‎های خنثی دیگر مانند قهوه‎ای و خصوصاً خاکستری بسیار عالی ترکیب می‎شود. همانطور که در تصاویر مشاهده می‎کنید در استفاده از این رنگ باید احتیاط کنید، به عنوان مثال مطابق تصویر اول، فقط ردیف کابینت‎های بالایی نارنجی شوند.

 

رنگ نارنجی در آشپزخانه

 

رنگ نارنجی در آشپزخانه

 

رنگ صورتی ؛ زیبا و پرکاربرد

تا قبل از این شاید حتی فکرش را هم نمی‎کردید که رنگی مانند صورتی در آشپزخانه استفاده شود، اما تصاویر زیر نشان می‎دهند که چنین کار شدنی است و چقدر هم زیبا جواب می‎دهد. آشپزخانه اول خیلی هوشمندانه رنگ صورتی را با رنگ سیاه ترکیب کرده تا فضا کاملا متعادل شده و خیلی زننده به نظر نرسد.

البته در انتخاب رنگ مناسب آشپزخانه، معمولاً از طیف رنگ‎های روشن صورتی از قبیل صورتی پاستیلی بیشتر استفاده می‎شود. چراکه ترکیب این رنگ با سایر رنگ‎ها همچون سفید بسیار زیباست. رنگ صورتی پاستیلی از رنگ‎های جدید و مدرن در وسایل و ابزار خانه و آشپزخانه محسوب می‎شود.

 

 

صورتی در آشپزخانه

 

صورتی در آشپزخانه

 

رنگ قرمز ؛ پرانرژی و محرّک

قرمز رنگ قوی دیگری است که البته در برخی دکوراسیون‎های جدید، نسبت به صورتی بیشتر در ترکیب رنگ وسایل آشپزخانه استفاده می‎شود. البته استفاده از ابزار آشپزخانه و خانه به رنگ قرمز پر رنگ، ریسک زیادی دارد و حتما باید متناسب با سایر رنگ‎های دکوراسیون انتخاب شود.

در تصاویر پایین در آشپزخانه اول مشاهده می‎کنید که کابینت های ردیف بالا هایگلاس بوده و رنگ قرمز دارند. رنگ قرمز کابینت‌های بالایی به دلیل براق بودن تبدیل به چشم‎‌گیرترین عنصر طراحی این آشپزخانه شده است. در حالی که کابینت های پایینی نقش تعدیل کننده فضا را ایفا می‎کنند.

 

قرمز در آشپزخانه

 

آشپزخانه دوم (مطابق تصویر زیر) اما تماماً قرمز است، حتی عاشقان رنگ قرمز هم جرات این کار را ندارند؛ اما وقتی سقف به رنگ سفید درآید و لوازم استیل در آشپزخانه حضور داشته باشند آنوقت نور خیلی خوب فضا را روشن و شیک نشان می‎‎دهد.

 

قرمز در آشپزخانه

 

رنگ بنفش ؛ مدرن و خاص

در این قسمت به ترکیب رنگی بنقش و سایر رنگ‎ها می‎رسیم که همگی به زیبایی با رنگ‎های خنثی ترکیب شده و فضایی کاملا متفاوت و خاص بوجود آورده اند.

طیف رنگ بنفش  هم انواع مختلفی را شامل می‎شود، از سرخابی گرفته تا بادمجانی.

 

بنفش در آشپزخانه

 

بنفش در آشپزخانه

 

بنفش در آشپزخانه

 

در آخر این مطلب هم که به انتخاب رنگ مناسب آشپزخانه اختصاص داشت، دکوراسیون هایی با ترکیبی از تمامی رنگ‎ها را مشاهده می‎کنیم.

 

ترکیب رنگی آشپزخانه